Смениха борда на „Свободна зона-Русе“, слагат ексдепутат от БСП за шеф

0
бъдещето на „Свободна зона – Русе“

Само 6 месеца след назначението  Бордът на директорите на „Свободна зона-Русе“ е сменен със заповед на вицепремиера и министър на икономиката Корнелия Нинова.

На мястото на досегашния изпълнителен директор на дружеството Магдалена Иванова застава бившият русенски депутат от БСП Георги Стоилов, а в борда влизат още двама кадри на БСП – бившият дeпyтaт Tacĸo Epмeнĸoв и ĸaндидaтът зa дeпyтaт oт Coфия Cтaниcлaв Mлaдeнoв, ĸoйтo e пpeдceдaтeл нa Paйoнния cъвeт нa БCΠ – „Bpъбницa“.

Документите са внесени за вписване в Търговския регистър, но Софийски градски съд спря вписването на новото ръководство.

Стоилов досега бе директор на Дирекция „Инфраструктура, строителен и инвеститорски контрол“ в Община Русе. Пo думите му пред в. „Бряг“, предложението получил лично от лидера на БСП Корнелия Нинова, която е вицепремиер и икономически министър. Стоилов, който е брат на опиталия се да избяга от правосъдието Илия Стоилов, който има 7-годишна присъда от Специализирания наказателен съд, приел предложението. Последният му работен ден в Общината е бил 16 май.

зарядни станции за електромобили

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук