Специалност от ново поколение в Русенския университет

0

След няколкогодишна пауза Русенският университет „Ангел Кънчев“ обяви прием по напълно нова интердисциплинарна бакалавърска програма, съобщават от висшето училище.

Специалност „Европейско и международно сътрудничество“ е интердисциплинарна програма в областта на европейските проекти и международното бизнес сътрудничество.

Обучението се провежда по иновативна система от 4 образователни модула: Европейско и международно сътрудничество в публичния и неправителствения сектор, международно бизнес сътрудничество, английски език за международно сътрудничество и извънаудиторна практическа подготовка.

Специалността е ориентирана към отговаряне на нуждите на бизнеса за специалисти, които знаят и могат да разработват европейски и други международни проекти.

Завършилите специалността получават правоспособност за управление на средствата по европейските фондове според Закона за управление на средствата от Европейските фондове при споделено управление (ЗУСЕФСУ) и професионална квалификация „Експерт по европейски програми и международна дейност“.

зарядни станции за електромобили

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук