Спрягат 5 за областен шеф на ГЕРБ в Русе

0

Пет имена се спрягат за евентуален председател на овакантения от Пламен Нунев пост на областен координатор на ПП ГЕРБ в Русенска област.

На първо място  името на общинския председател Бедрос Пехливанян, който е и шеф на групата съветници на ГЕРБ в Общинския съвет.

Още един общински съветник – Стоян Христов, бе споменат сред възможните претенденти. Той е директор на звено „Пристанище“ – Русе и  оглавява комисията по екология в Общинския съвет.

Тя бе много успешен общински съветник до началото на 45-тото НС, когато влезе в парламента на мястото на изпълняващия все още длъжността министър в оставка Красен Кралев, с което по закон загуби мястото си в Общинския съвет.

В „рулетката“ се завъртя и  името на добре познатия кадър на ГЕРБ, депутатката  Десислава Атанасова – бивш министър на здравеопазването, председател на групата депутати на ГЕРБ в последното 45-Народно събрание. В първия си мандат тя бе депутат от Русе, а след това влезе в парламента  от Монтана и Разград.

До голяма степен изненадващо в общественото пространство се завъртя и името на председателя на младежката структура в региона Георги Кръстев. Той е син на бившия заместник-кмет и настоящ зам.-председател на Общинския съвет Наталия Кръстева. Младежът е на 21 години, третокурсник  по специалността „Право“ в Русенския университет. Той беше и в листата на ГЕРБ за изборите за 45-о Народно събрание.

 

агенция за подбор на персонал
Работа в А.Л. Филтър
зарядни станции за електромобили