Станишев: Залата е моя лична кауза

3
4398

Това обяви пред журналисти лидерът на БСП Сергей Станишев при посещението си в Русе във връзка с предстоящите евроизбори.

“Водихме много разговори още през есента. Разбираме колко важен е този инфраструктурен проект за Русе. Затова той получи приоритетно финансиране от държавата в рамките на публичните инвестиционни проекти, защото нещата са много близо до завършване и трябва финален тласък”, каза Станишев. По думите му държавата е проявила разбиране, воля и са били осигурени тези допълнителни 10 800 000 лева.

“Мисля, че русенци могат да видят отношение от страна на правителството към тях, защото в предишни години нямаше такова”, каза още лидерът на социалистите Станишев и допълни, че едно от нещата, които правителството на Пламен Орешарски прави, е преодоляването на регионалните дисбаланси, които по думите му в последните години са станали нетърпими.

Той обясни, че публичната инвестиционна програма на правителството ще бъде продължена и догодина, и през целия мандат. Проектите за следващата година щели да се набират още през тази есен, което ще улесни изпълнението.

 

3 КОМЕНТАРИ

  1. То като остана само да се боядиса много ясно че вече му е кауза. Що не му кауза е пътя от Русе – В. Търново? Два мола има фалирали, те зала ми строят. Ако почнете тая седмица да строите скоростен път до В. Търново ще гласувам за вас… хаха 😀 дрисльовци.

  2. Браво бе Станишка,с малката …претенция! Как така сега ,дни преди изборите,залата стана твоя кауза? Ако не беше толкова нагъл комунист,щеше да се засрамиш малко. Народът е казал: “на навирена “пръчка”всеки сяда,че и твоята работа. След изборите ще се сетиш ли за Русе?

  3. Господин Станишев, тези думи сме ги слушали около хиляда пъти в Русе. От кого ли не! А и Вие също бяхте на власт преди някоя и друга година, тогава залата тънеше в буренак. Къде бяхте тогава? Напълно подкрепям писалите по-горе- за пътя Русе-Търново. Въпреки че-не сте се сетили, не сте обещали! Само че аз и тогава не бих гласувал за Вас. Ще си позволя една малка забележка. Залата е почти готова на груб строеж. Мисля, че монтажните дейности вътре отнемат не по-малко време и ресурс. Така че най-вероятно доста още предизборни обещания ще чуем по отношение на Залата. И освен това-недостроения МОЛ/хотел до залата- там какво ще се случва?