Станишев: Залата е моя лична кауза

3

Това обяви пред журналисти лидерът на БСП Сергей Станишев при посещението си в Русе във връзка с предстоящите евроизбори.

„Водихме много разговори още през есента. Разбираме колко важен е този инфраструктурен проект за Русе. Затова той получи приоритетно финансиране от държавата в рамките на публичните инвестиционни проекти, защото нещата са много близо до завършване и трябва финален тласък“, каза Станишев. По думите му държавата е проявила разбиране, воля и са били осигурени тези допълнителни 10 800 000 лева.

„Мисля, че русенци могат да видят отношение от страна на правителството към тях, защото в предишни години нямаше такова“, каза още лидерът на социалистите Станишев и допълни, че едно от нещата, които правителството на Пламен Орешарски прави, е преодоляването на регионалните дисбаланси, които по думите му в последните години са станали нетърпими.

Той обясни, че публичната инвестиционна програма на правителството ще бъде продължена и догодина, и през целия мандат. Проектите за следващата година щели да се набират още през тази есен, което ще улесни изпълнението.

 

3 КОМЕНТАРИ

  1. Господин Станишев, тези думи сме ги слушали около хиляда пъти в Русе. От кого ли не! А и Вие също бяхте на власт преди някоя и друга година, тогава залата тънеше в буренак. Къде бяхте тогава? Напълно подкрепям писалите по-горе- за пътя Русе-Търново. Въпреки че-не сте се сетили, не сте обещали! Само че аз и тогава не бих гласувал за Вас. Ще си позволя една малка забележка. Залата е почти готова на груб строеж. Мисля, че монтажните дейности вътре отнемат не по-малко време и ресурс. Така че най-вероятно доста още предизборни обещания ще чуем по отношение на Залата. И освен това-недостроения МОЛ/хотел до залата- там какво ще се случва?

  2. Браво бе Станишка,с малката …претенция! Как така сега ,дни преди изборите,залата стана твоя кауза? Ако не беше толкова нагъл комунист,щеше да се засрамиш малко. Народът е казал: „на навирена „пръчка“всеки сяда,че и твоята работа. След изборите ще се сетиш ли за Русе?

  3. То като остана само да се боядиса много ясно че вече му е кауза. Що не му кауза е пътя от Русе – В. Търново? Два мола има фалирали, те зала ми строят. Ако почнете тая седмица да строите скоростен път до В. Търново ще гласувам за вас… хаха 😀 дрисльовци.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук