Стягат протест утре вечер в Русе

2

Планът на организаторите е да се оформи протестно шествие, което да тръгне от Градските хали по бул. „Цар Освободител“ до кръговото край полицията, от там по бул. „Скобелев“ до Библиотеката, покрай музея, по „Александровска“ до пл. „Свобода“.

Сборният пункт е в 18,30 ч. пред Халите, предвижда се около 19 ч. участниците в шествието да са пред сградата на Общината.

Русенци, време е не като „граждани“, „народ“ или „тълпа“, а съвсем човешки, като хора, да излезем и да протестираме ЕФЕКТИВНО срещу безочието на БСП, ДПС и Атака, които заявиха, че протестът представлявал едва 300,000 българи! Време е да покажем, че протестът не е на София срещу провинцията, на десните срещу левите, на българите срещу турците, или на ГЕРБ срещу БСП – протестът е на

ГРАЖДАНИТЕ СРЕЩУ МАФИЯТА!

Трябват ни хора! С 40 човека промяна не става! Абсурдно е да направим шествие по този маршрут, ако сме едва 100 човека, трябва поне 150 да сме! Русе е град със 150,000 жители, става въпрос за 0,1% от гражданите на града! И преди да търсиш оправдание защо няма да дойдеш – знай, че оправдание да не дойде всеки може да намери, но причината да ПРИСЪСТВАШ почти винаги е по-важна!

Доведете и познатите си! Доведете и семейството си! Протестът е за вас!, пишат организаторите на протестното шествие

агенция за подбор на персонал
зарядни станции за електромобили

2 КОМЕНТАРИ

  1. Протестират ли и срещу ГЕРБ ? Не става ясно. Не бих участвал в протест, за да се върнат на власт двата капута.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук