СУЕЕ „Св. Константин-Кирил Философ“ отбеляза патронния си празник

0

С детски глъч, празнично настроение и много усмивки бе отбелязан патронния празник на СУЕЕ „Св. Константин-Кирил Философ“.

Празничната програма включваше музикални изпълнения и рецитали. Сред тях бяха песните „Детска молба“ и „Пролетно настроение“. Те прозвучаха в изпълнение на вокална група „Детски свят“ с ръководител Теодора Петрова. Изненада за присъстващите беше подготвена и от малкия талант, победител в множество национални и международни конкурси Мартин Василев, който изпя „Нека винаги да има слънце“. Сборна вокална група с ръководител Албена Андреева изпълни „Дано“ и „Песен за приятелството“, а Мартин Василев зарадва множеството с емблематичната и любима на всички песен „Междучасие“. Състоя се и кратък рецитал, включващ стихотворения на Сергей Есенин, а също и добре познатите „Малък Пенчо“, „Звуци и букви“, „Кирил и Методий“. От танцово студио „Вълшебство“ с ръководител Анелия Иванова представиха танца „Импресия“.

По повод празника учениците и педагогическия персонал получиха и специални поздравления от областния управител Галин Григоров.

агенция за подбор на персонал
зарядни станции за електромобили