Св. Илия „командва парада“ през седмицата

0
Гръмотевични бури, облаци и дъжд

Почти през цялата седмица кранчето на небесната му „бъчва“ ще бъде отворено и над много места ще вали. През втората половина на седмицата пък ще прави „разходки“ с колесницата си и по тази причина гръмотевиците ще бъдат често явление.

Днес ще бъде ветровито, в повечето места с умерен западен, а по Черноморието силен северозападен вятър, който едва привечер ще започне да отслабва. По-значителна облачност ще се задържи над Североизточна България, където на места ще продължи да превалява. Максималните температури в повечето места ще бъдат между 20 и 25 градуса.

През следващите два дни ще  преобладава слънчево време. Временни увеличения ще има в следобедните часове около планините, превалявания са малко вероятни. Температурите ще останат сравнително ниски за сезона и рядко ще прехвърлят 25 градуса.

От четвъртък облачността ще започне да се увеличава и в петък и в събота на доста места ще вали дъжд, придружен от гръмотевици. Температурите ще се повишават и максималните ще са предимно между  25 и 30 градуса.

агенция за подбор на персонал
зарядни станции за електромобили

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук