„Търси се Фигаро – последната грешка на Нешка” и „TOTO Tribute“ в Булстрад Арена

0
39
„Търси се Фигаро

Два нови супер спектакъла – „Търси се Фигаро – последната грешка на Нешка” и „TOTO Tribute“ обогатяват афиша на зала „Булстрад Арена“ до края на годината.

Това съобщи мениджърът на залата Иван Драндийски.

toto_trubite02„TOTO Tribute“ ще се състой на 10.11.2016г. от 19:30ч. „Супергрупата, пяла на една сцена с фронтмена на Toto – Боби Кимбъл, представя първия по рода си трибют към една от най-емблематичните групи на всички времена“, допълни каза още г-н Драндийски и допълни, че залата ще бъде организирана по нов начин, с капацитет 730 души, за да се покаже нейната мултифунционалност.

В групата участват  Славин Славчев – вокал, Преслава Пейчева – вокал, Нора Караиванова – вокал, Ясен Велчев – клавишни, Ивайло Звездомиров – бас, Дарин Василев – китара, Бисер Иванов – китара, Стоян Янкулов (Стунджи) – ударни.

“След концерта в София с Боби Кимбъл, ние се събрахме и станахме банда, като за 10.11.2016 г. сме избрали доста интересен репертоар“, допълни Преслава Пейчева.

Композиторът Ясен Вълчев добави, че звукът, свиренето и пеенето ще бъдат безкомпромисни. „Русе е един от основните културни градове в България и от тук са произлезли едни от най-великите Български музиканти и изпълнители“, сподели г-н Вълчев.

Друго събитие, което влиза в календара на залата е новият танцов спектакъл на Нешка Робева “Търси се Фигаро – последната грешка на Нешка”. Той ще бъде на 7 декември, в партньорство с Държавна опера – Русе. Концепцията на новото шоу на Нешка Робева включва характерните фолклорни елементи, но и използването на елементи от класическите музика и  балет.

Както „Русе нюз“ вече съобщи, на 20 ноември в „Булстрад Арена“ ще се проведе конкурс-спектакъла „Мис национален отбор“. За трети път ще бъдат избрани талисманите на Националните отбори по футбол, баскетбол и волейбол. Една от красивите победителки в конкурса  ще има възможност да представи България на международния конкурс за красота „Мис Вселена“.