Технологични джаджи на достъпни цени? Възможно е!

0

Човешката мисъл е по-бърза от всичко, се оказва от проучване на списание Esquire, което нареди в класация най-умните играчки в световен мащаб. Сред тях са творения с невероятно точно приложение в различни моменти от ежедневието, които го правят по-лесно, комфортно, дизайнерско и всичко това на достъпни цени. За всички почитатели на джаджите, които работят в посока да изпълнят максимата „Нищо не е невъзможно!“, сме подготвили списък с устройства, които улесняват живота, дават ни алтернатива и не изпразват портфейла ни.

Сигурност преди всичко

YZGLIFE Smart е катинар, който може да бъде управляван от вашия мобилен телефон. Точно така! Срещу цена от около 20 долара в Amazon можете да разчитате на сигурността на любимите си вещи. Контролирайки катинара с 6-цифрен код за заключване през мобилно приложение, можете да изпитате сигурността, която често ни липсва в наши дни. Заключете от разстояние куфара си, вратата на мазето, а защо не и шкафчето във фитнеса.

Зареждането е по-лесно

Не губете време и нерви за зареждате устройствата си в търсене на кабели, контакти и usb портове. Тази компактна настолна станция за зареждане Quirky Magnecharge Magnetic Desktop Charging Station, която осигурява четири USB порта и два стандартни изхода, е перфектният подарък за всеки почитател на разнообразните технологични устройства. Станцията разполага с технология за зареждане Ai, която може да открие количеството заряд, което всяко различно устройство изисква. Изключително удобното устройство разполага с магнитна стойка, която освобождава място на бюрото. Цената на устройството в Amazon e около 28 долара.

2 в 1 за вашата кола

Jinpus Car Charger Adapter ни помага да се справим с миризмата в автомобила ни. Устройството за кола е 2 в 1 – адаптер за зареждане на различни устройства, както и дифузер за етерични масла. Адаптерът има USB порт за зареждане и освобождава отрицателни кислородни йони, които помагат за елиминирането на замърсителите в кабината. Само добавете любимото си етерично масло към масления канал на устройството и ще се насладите на неповторима ароматерапията в колата. Цената в Amazon e само 16 долара.

Достъпната бездимна алтернатива

От царете на дизайна – Южна Корея – дойде новото устройство за нагряване на истински тютюн. Стилното и компактно устройство lil SOLID 2.0, което стъпи на родния пазар през есента на миналата година, е малко, но много солидно. lil SOLID 2.0 е достъпна опция за всеки пълнолетен пушач, който иска да премине към по-малко вредна алтернатива, която запазва вкуса на тютюна. Южнокорейското творение е еднокомпонентно бездимно устройство, което използва технология за индукционно нагряване на тютюн, посредством щифт, така че да се генерира аерозол без горене, дим и пепел.

 

Най-добрата агенция за подбор на персонал