Тетрадки с кауза за деца в нужда

0

В навечерието на новата учебна година Фондация „Живот със Синдром на Даун“ създаде тетрадки с кауза.

Фондацията подготви комплект от 4 тетрадки във формат А5, с широки редове и с нов дизайн. На гърба на тетрадките има специално послание от Микаела, 6-годишно момиченце от Варна със Синдром на Даун, което вече се учи да чете.

Чрез своите артикули с кауза организацията развива социално предприемачество, за да подкрепя все повече деца със синдром на Даун в своите проекти.  В момента фондацията финансира 4 проекта – по адаптирано плуване, музикотерапия, арттерапия и физиотерапия, в които напълно безплатно участват 57 деца със Синдром на Даун от 9 градове в страната.

Всеки, който си купи комплект от новите тетрадки, ще подкрепи дейността на фондацията и нейните проекти в помощ на децата. Тетрадките, на цена 10 лв. за целия комплект, могат да се поръчат на сайта на фондацията https://lifewithdownsyndrome.com/kupi-s-kauza/

Създателите на „Живот със Синдром на Даун“ Силвена Христова и Красимир Ламбов балгодарят на всички, които ще си купят комплект тетрадки за предстоящата учебна година като по този начин подкрепят каузата  за  създаване на  по-добри възможности за развитието на децата със Синдром на Даун, за осигуряване на необходимата подкрепа и  приемането им в обществото, без предразсъдъци.

агенция за подбор на персонал
зарядни станции за електромобили