Топ 5 технологии при спортните залози

0

Спортните залози вече определено не изглеждат по начина, който познаваме отпреди години. С напредване на времето и софтуерните програми, компаниите за залагания придобиват дигитален характер, нови и разнообразни дизайни, опции и дори видове бонуси. Днес всеки нов или опитен играч се обръща с интерес към функциите, които букмейкърските сайтове предлагат. Тази статия ще посветим на най-популярните технологии в областта на този тип хазарт – съветваме ви да четете внимателно, тъй като сме сигурни, че не желаете да изпуснете важна част от опциите и възможностите, с които трябва да сте наясно, преди да посетите сайт за спортни залози.

 

Кеш-аут

 

В общи линии, кеш-аут представлява “затваряне“ на залога. Това означава, че когато изпитвате несигурност, след като вече сте направили залог, кеш-аут ви гарантира сигурна печалба, стойността на която е по-голяма от заложената и по-малка от първоначално поставената като награда. Ако пък обаче залогът върви стремглаво към пълен крах и провал, прекратяването му би облекчило щетата, нанесена на банковата ви сметка, правейки я значително по-поносима – загубата става по-малка от заложената първоначално сума.

 

За съжаление, опцията за кеш-аут не е налична при всяко онлайн казино, нито пък на всяка игра. Никога не можем да бъдем напълно сигурни кога срещата ще се развие в наша полза – следователно, ако сме я застраховали предварително, печалбата винаги ще бъде по-малка от потенциалната. Но стига да знаем как и кога е подходящо да я използваме, “затвори залог“ е една изключително използвана и полезна функция, получила първо място в нашата класация.

 

Предаване на живо

 

Кой футболен, баскетболен или пък тенис фен не би искал да следи на живо мача, на който е направил залог? Букмейкърските сайтове, които поддържат лайв предавания, са едни от най-посещаваните, именно благодарение на тази харесвана и приятна опция. Стриймовете са една голяма бонус точка при избора на интернет организатори, особено когато спортната игра не е излъчвана по телевизията.

 

Пряко проследяване на мачовете с анимации при залозите на живо

 

Невероятно интересни, модерни и в повечето пъти – полезни, набират популярност през последните години именно анимираните версии на мачовете и игрите, които се излъчват на живо. Тук предимствата отново са многобройни: по-прецизен и точен поглед върху топката и позициите на играчите; интересно представяне на състезанията, подобно на виртуалния футбол; възможност за паралелно гледане на реалната картина на турнира в съседни екрани.

 

Още един плюс на анимираните игри е големият шанс за по-точен залог на живо, тъй като, както вече споменахме, виртуалните картини предоставят по-прецизна и детайлна картина, обещаваща по-добра предвидимост и яснота.

 

Бет билдър за конструиране на залог

 

Функцията “създай залог“ се базира върху възможните комбинации, най-вероятно да се осъществят на спортните срещи. “Bet builder“ предоставя възможността да дадете повече от едно предположение за дадена игра, което многократно увеличава шансовете ви за печалба.

 

Важно е да споменем, че е достатъчно само един от вариантите, предложени в подадения от вас фиш, да бъде отменен (поради технически или други обстоятелства), за да се анулира целият ви залог.

 

Опция за редакция на залог

 

Коригирането на фиш се изразява в премахване и смяна на селекция, промяна на типа или добавяне на събития. То би могло да се осъществи само при условие на наличен кеш-аут и неоценени прогнози. Редактирането на залога може да се окаже наложително, тъй като доста често се случва играчът да не преценява шансовете в самото начало на играта или пък тя да се развие по неочакван и необичаен начин.

 

Надяваме се статията да е била максимално полезна и интересна за вас. Ако желаете да научите повече за различните букмейкъри, можете да разгледате сайта на Ефир-Бет с изчерпателно ревю за Бет-365 и други популярни организатори на залози. Бъдете разумни и внимателни, когато играете!

Платена публикация

 

агенция за подбор на персонал
Работа в А.Л. Филтър
зарядни станции за електромобили