Три нови попълнения започнаха подготовка с „Дунав“

0
602
Три нови попълнения започнаха подготовка с „Дунав“

Три нови попълнения започнаха подготовка с „Дунав“ на първата тренировка от подготовката за новото футболно първенство.

Това са Христос Контохристос (ляв бек) и Владислав Романов (крило) от столичния „Локомотив“ и десният бек Илиян Попов – юноша на „Левски“, последно играл в „Струмска слава“. В четвъртък се очаква голмайсторът на „Витоша“ (Бистрица), до края на седмицата наставникът Людмил Киров очаква още няколко нови попълнения.

От досегашния състав остават 13 футболисти. Както ТВН вече информира, отбора напуснаха Станислав Антонов, Божидар Васев, Христо Попадийн, Петър Патев и Мухамаду Ндиайе. Техните договори са изтекли и на са били подновени. Емин Ахмед и Светослав Ковачев, които бяха преотстъпени съответно от „Берое“ и от „Лудогорец“, също няма да играят за русенския тим през новия сезон.

До края на седмицата футболистите ще се готвят на клубната база, а от 17 до 28 юни ще бъдат на подготвителен лагер в Трявна. Предвидени са и няколко контролни срещи:

22.06 – с „Етър“ (Велико Търново)

26.06 – с „Локомотив“ (Горна Оряховица)

28.06 – с „Литекс“ (Ловеч)

03.07 – с „Академика“ (Клинчени)

06.07 – с „Черно море“ (Варна)

Целта през новия сезон е да не се борим отново за оцеляване, а да се намираме по-напред в класирането. Ще се постараем да вдигнем нивото, каза преди началото на първата тренировка Киров.