Oтвлякоха жена в Свищовско

0
Тежка катастрофа

Престъплението е било извършено в нощта на 12 срещу 13 октомври миналата година. Жената била с приятели в местността „Топлата минерална вода”. Когато си тръгнали, били застигнати от лек автомобил „Рено Лагуна”, в който пътували четирима мъже, които били в явно нетрезво състояние. Единият слязъл и започнал да дърпа жената към автомобила, а с помощта на свой приятел успели да я вкарат в колата

Приятелите на отвлечената жена веднага се обадили на полицията. При обход в района „Рено“-то било открито паркирано в близост до индустриалната зона на града. В него били жената и 39-годишния С.Е. от силистренското село Черник. В близост до колата били и приятелите му 24-годишният Д.С. от Дулово, 37-годишният Н.Х. от с. Черник, и 42-годишният Л.Е. от Габрово.

При разследването се оказало, че върху жената не е упражнено сексуално насилие. По случая е образувано досъдебно производство.

Четиримата са привлечени в качеството на обвиняеми за отвличане, извършено в съучастие. На С.Е., Д.С. и Л.Е са били наложени мерки за неотклонение „подписка“. Към момента четвъртия от групата –  Н.Х. е обявен за общодържавно издирване.

Работа в А.Л. Филтър
зарядни станции за електромобили

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук