Цветни сандали – Защо да ги имате в гардероба си?

0

Най-цветният сезон на годината наближава или именно лятото. Време е за почивки, добро настроение и разнообразни цветове в гардероба ви. Определено един от най-нужните артикули за този период са сандалите, а ако искате да сте в крак с модата цветните такива. Нека ви разкажем малко повече за предимствата на това да имате именно такива в по-различен цвят или няколко, а и да ви дадем конкретни идеи за комбинации.

Добавете цветен акцент към всеки летен тоалет

Определено изборът на цветни сандали ще ви позволи да имате интересен акцент към всеки летен тоалет. За начало е възможно да предпочитате определена гама от нюанси, в която често се обличате. Към нея ще е чудесна идея да добавите и обувки в същите тонове за незаменима лятна визия. Например, в случай че харесвате червеното, оранжевото или жълтото, можете да заложите на например червени сандали. Ако пък предпочитате синьото и зеленото, то е вариант да изберете и обувки в някой от тези цветове. Така ще имате цялостно завършен тоалет в любимите за вас багри.

Освен това едни цветни сандали могат да бъдат чудесен акцент и към тоалети в по-класически тонове. Да кажем за работа се обличате предимно в черно и бежово. Ще имате възможност да направите всеки тоалет по-атрактивен с обувки и чанта в по-наситен тон. Вариант е също да добавите и колан или пък бижута в него за още по-интересна лятна визия. Така цветните сандали са един много подходящ избор за освежаване на лятна рокля или комбинация от панталон с риза или блуза. В CCC ще откриете изключително разнообразие на такива. Има как да поръчате лесно и удобно онлайн. Също така можете да посетите физически магазин и да премерите всички интересни за вас модели преди да вземете решение.

Комбинирайте цветни летни облекла и обувки

Ако пък като цяло обичате да бъдете цветни в стила си през лятото, то е много добра идея да добавите и такива сандали. Тук възможностите са наистина доста. Например, ако обичате да комбинирате един или два цвята за дрехите си, е опция да изберете шарени обувки в няколко нюанса. Те ще си отиват лесно с различни по-наситени тонове, а и ще завършат много добре цялостния ви стил. Само едно предложение е сандали на бял фон с преливащи цветя в зелено, розово, жълто и синьо. Тях можете да комбинирате с дрехи във всички тези цветове. А защо не такива в един основен цвят и с орнаменти с шарени маниста или камъни?

Ако пък по-скоро обичате да носите доста шарени дрехи в над 3 цвята, тогава бихме ви препоръчали да изберете сандали в един по-цветен нюанс. Тук вече всичко зависи от желаната от вас гама. Опция е да изберете розови сандали, ако харесвате цветните рокли в розово и лилаво. Освен това ще можете да комбинирате такива и със синьо, зелено, бяло и още цветове. Вариант е да заложите и на модел в например оранжево, ако обичате смелите комбинации на този цвят с червено и жълто. Разбира се може и такива в два цвята, които се връзват чудесно с повечето от шарените ви рокли, блузи и поли и ще придадат максимално настроение на тоалета ви.

агенция за подбор на персонал
Работа в А.Л. Филтър
зарядни станции за електромобили

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук