Упрекнаха концесионера за спирките и будките, обещават да оправят неуредиците

2

Това каза в отговор на въпрос на „Русе нюз“ и ТВН главният архитект на Русе Симеон Рангелов. По думите му, научавал за проблема от сигнала на двете медии и незабавно щял да разпореди проверка и до два дни ще информира за решението на проблема.

По повод стоящите вече месец дупки след демонтажа на спирките на обществения транспорт, които застрашават здравето на преминаващите арх. Рангелов каза, че е ангажимент на концесионера след като монтира новите спирки, да благоустрои района край тях. Той не даде отговор на въпроса защо монтажът се протака повече от месец, но пое ангажимент да разговаря с концесионера за „постигане на по-добро сработване и да се създават по-малко проблеми на гражданите“.

„Русе нюз“ и ТВН пък обещават да имат задължението да наблюдават дали ще бъде спазен поетия ангажимент.

агенция за подбор на персонал
зарядни станции за електромобили

2 КОМЕНТАРИ

  1. Как „Ruse-News“ (побългарено изписано е мега грозно и кофти) и „TVN“ станаха „ДВЕ МЕДИИ“, като реално е ЕДНА!? o,O Или става въпрос за „Утро“ или „АренаМедиа“, или някоя друга?

    Също и наистина ли е „сигнал“ или просто прочитане на новината, отваряйки уебсайта на ruse-news.com? Щото, ако е второто, то значи всеки „четец“ може да се счита за „получател-приемател“ на „СИГНАЛИ“, а не просто обикновен човек (или бот – Google b0t), преглеждащ пресата.

    Относно спирката до пантеона, скивах я вчера, има достатъчно място за пресичане.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук