Установиха двама, отнемали пари и вещи от младежи

0

Служители на Второ РУ са установили двама мъже, отнемали пари и вещи от младежи в Русе, съобщават от Областната дирекция на МВР в дунавския град.

В единия случай младеж от Русе е заявил, че на 20 януари в района зад бл. „Д. Дончев“ в Русе е бил заговорен от неизвестен мъж, който е поискал от него да му обмени 5 евро, след което му е отнел сума от 5 лв. и електронно устройство за пушене.

Във втория случай друг младеж се оплакал, че същия ден около 16:30 ч., докато се е движел по  ул. Петрохан в посока  ул. Рига, бил спрян от двама непознати за него млади мъже, които поискали да им обмени 5 евро, но той им казал, че няма толкова  пари. Тогава те пребъркали джобовете на якето му, откъдето взели каквито пари имал и с предложените от тях 5 евро побягнали в посока стадион „Дунав“.

В хода на предприетите действия за разследването им, служителите на Второ РУ са установили, че в първия случай автор на деянието е русенец на 21 г., познайник на органите на реда, а във втория той е бил заедно с друг русенец на 29 г., също известен на полицията. Работата по двете регистрирани престъпления продължава.

зарядни станции за електромобили

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук