Въоръжиха 20 полицаи в Русе с нови пистолети

0

20 русенски полицаи получиха нови бойни полуавтоматични пистолета „Валтер“. Оръжието им бе връчено от заместник-министъра на вътрешните работи Венцислав Катинов.

По време на кратката церемония той подчерта, че подновяването на екипировката, оборудването, въоръжението и автопарка във всички структури е основен приоритет на МВР, а освен това полицейските служители заслужават да разполагат с модерно оборудване, за да се чувстват сигурни при изпълнение на служебните си задължения.

Пред ръководството и състава на дирекцията той засвидетелства уважението на професионалното и политическото ръководство на МВР към работата на служителите от ОДМВР-Русе и изрази увереност, че с новите оръжия полицейските служители ще имат самочувствието, което заслужават.

Новото въоръжение е второ поред от началото на годината, след като в края на март русенската дирекцията получи четири пистолета „Валтер“ и 8 електропреносими прибора „Тейзър“.

Пистолетите са разпределени персонално на служители, постигнали високи и трайни резултати в служебната дейност на ръководно и изпълнителско ниво.

Изработка на сайтове, СЕО оптимизация, реклами в интернет
зарядни станции за електромобили

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук