„3 кила култура“ в Русе

0

Най-новото предаване „3 кила култура“ стартира в ефира на Дарик Русе.
водещи режисьорът Ивайло Ненов, диригентът Димитър Косев
и сценаристът и писател Христо Раянов.
В студиото на Дарик Русе водещите заедно с популярни и интересни гости ще коментират актуални теми и събития от културния живот на града и региона.
Особено важно място в предаването ще има рубриката „Елементарна култура“, където с гост, специалист в своята област, ще се обсъждат различни аспекти от градската култура – как се ходи на концерт и театър, вандализъм ли са графитите, до елементарна култура на шофиране, култура на кръводаряване, благотворителност, хранене и още много теми от градския бит.
В „3 кила култура“ място ще намерят и изпълнения на известни изпълнители от Русе и региона, както и такива от ъндърграунд сцената като целта е да се популяризират местните изпълнители и да се покаже, че в града талантливите хора трябва да имат своя трибуна.
В пилотното издание на „3 кила култура“ гости на Ненов, Косев и Раянов бяха актьорът Илия Деведжиев и оперната певица Андреана Николова.
Предаването ще се излъчва и в Youtube и Spotify, a за повече информация следете каналите на „3 кила култура“ в социалните мрежи:
Фейсбук: https://www.facebook.com/3kilakultura
Youtube: https://www.youtube.com/@3kilakultura

Изработка на сайтове, СЕО оптимизация, реклами в интернет
зарядни станции за електромобили

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук