Въпросът с пътя Русе-В.Търново решен, правят магистрала?

3
кръговото

Това съобщава в профила си във Фейсбук депутатът от Патриотичния фронт Искрен Веселинов. Според написаното там, за това са се договорили народните представители от Русе на среща с министъра на Регионалното развитие Лиляна Павлова и директора на АПИ ЛазарЛазаров
Проектирането на новия път ще започне още през следващата година, а до месец март трябва да приключи процедурата по възлагането му. расето ще се подаде за финансиране по две направления: „плана Юнкер“ и програмата „Транзитни пътища“ със Световната банка, пише Веселинов. Проектирането трябва да приключи за около година, година и половина и да стартират отчуждителни процедури. Строителството ще започне с бюджетни средства дори и международното финансиране да се забави с обхода на Бяла, който е най-невралгичния участък.

3 КОМЕНТАРИ

  1. Струва ми се,че Искрен Веселинов ще надмине в обещанията си Пламен Нунев! Ако Лиляна Павлова за пореден път заблуждава хората от Северна България,да каже, колко жертви ще има по пътя при тези дългосрочни обещания! Не сме забравили „уговорката“ и с арабските шейхове за този път ,чак до Свиленград.

  2. Нищо няма да стане, като вземат да копаят ще намерят останки от извънземните и ще започне проучване!