„Възраждане“ ще „гони“ трима депутати в Русенско, Златан Златанов ще води листата

0

Целта на ПП „Възраждане“ за предстоящите предсрочни избори ще бъде да изпрати трима депутати в Народното събрание.

Това съобщи на пресконференция в клуба на БТА в Русе председателят на местната структура адвокат Златан Златанов. Водач на листата в 19 Русенски избирателен район ще бъде той.

„За шести пореден път националното ръководство ми гласува честта да съм водач на листата“, каза 45-годишният Златан Златанов, който е председател и на Адвокатската колегия в Русе.

Втори в листата ще бъде Димитър Пашев – член на Организационния съвет на „Възраждане“, който по професия е учител. До края на седмицата ще бъде ясен изцяло съставът на листата с кандидати за депутати за област Русе. По думите на Златанов, има повече от 40 номинирани, които ще бъдат пресети по различни критерии.

„Предстои много тежка предизборна кампания, която ще се съчетае с изборите за Европейски парламент. Кампания, която ще бъде историческа, защото българското общество се пробужда и все по-ясно осъзнава необходимостта от национални и консервативни политики, насочени в полза на суверена на държавата“, заяви Златанов.

По думите му трябва да се работи за собствени енергетика, селско стопанство, отбранителна сила, промишленост. „Време е да се справим и с демографската криза, тъй като сме на прага на клинична демографска смърт“, заяви Златанов.

„Предстоящите избори вероятно няма да са последните“, прогнозира Златанов. Според него може да се очакваме и поредица от избори, които предстоят до края на годината, а и следващата година.

Работа в А.Л. Филтър
зарядни станции за електромобили

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук