ВМРО-Русе: Спортистите на нашия град са пример за патриотизъм и висок български дух

0

Сред  финалните дестинации в дългия предизборен маратон на воеводите бяха знакови спортни клубове и колективи, донесли много слава, много медали и популяризирали името на Русе не само у нас, но и зад граница.
Кандидатът за народен представител от листата на  ВМРО за 19 МИР Галин Григоров се срещна със състезатели и треньори в Спортен клуб по тенис на маса „Дунав-Русе“. Той им връчи специален плакет на организацията и сподели част от идеите на ВМРО за развитие на българския спорт. Григоров се спря върху основни моменти от програмата на партията, с която патриотите се ангажират и в следващия 45-ти парламент да работят за развитието на спортните клубове по места, защото те са преносителите и продължителите на високия български дух и  патриотизъм в най-чист вид.

„Няма по-добър начин за каляване на ума, духа и волята от спорта и покриването на световните стандарти в т.н. високо спортно майсторство. Разбира се, нещата трябва да тръгнат от масовите прояви, от участието на повече млади хора в спортния живот, за да се откроят единиците, най-добрите и най-волевите сред тях. В това отношение ВМРО-Русе наистина полага особена грижа за тениса на маса, а фирмата на нашия кандидат за народен представител г-жа Нина Крушева е сред основните спомоществователи и помагачи на клуба.“, подчерта Григоров.

Другата среща бе на кандидата за народен представител от ВМРО Росица Георгиева, която гостува на състезателите  по джудо и на техния много известен треньор Владимир Великов, на когото също  бе връчен  възпоменателен плакет за принос в развитието на спорта и високи постижения на клубовете „Спартак“ и „Локмотив“.

Пред джудистите Росица Георгиева сподели: „ Вашият треньор, Валентин Великов-Мастъра, има голямо сърце и голяма душа. Той е пример за това как се обича спортът и как тази обич се предава на децата. Тази магия обяснява неговите успехи и успехите на русенското джудо. Джудото е спорт на силните, смелите и всеотдайните хора, за които честта и достолепието са най-важните неща. Тези добродетели не могат да се купят с пари, те се градят с висок дух, с несломима воля и стопроцентова концентрация. Затова следвайте мечтите си, слушайте какво ви казва треньорът и настина бъдете достойни българи.“

Платена форма

агенция за подбор на персонал
Работа в А.Л. Филтър
зарядни станции за електромобили