Впечатляваща заря, много музика и игри за ЧНГ на площада в Русе 

0

Стотици русенци и гости на града изпълниха площад „Свобода“, включвайки се в тържествата по случай посрещането на Новата година.  

Старт на веселбата дадоха русенските музиканти от рок групата „Сода Акустик“. Те създадоха много настроение с невероятните изпълнения на златни български хитове. 

Празничната атмосфера бе допълнена от танцово съревнование, в което на място, под ритмите на салса, бачата и ръченица, импровизираха 3 танцови двойки, борещи се за оценките на публиката. 

Поли Генова допълнително повиши настроението на присъстващите със своите хитове и парчета от най-новия ѝ албум „По-добрата Коледа“. Певицата отправи и специално послание към русенци за новата година – да не се отказват пред трудностите и да не загубват вярата в доброто и в любовта, с песните “На инат“ и „If love was a crime”. 

Приветствие към русенци поднесе кметът Пенчо Милков. „Нека 2023 година е различна за всички нас. Да останат назад тревогите и всичко, което ни разединява. Нека намерим сили да се грижим един за друг и да правим най-доброто, на което сме способни, за нашата общност!“, пожела градоналачникът. 

Минути преди полунощ на видеостена прозвуча и новогодишното слово на президента на Република България Румен Радев, последвано от пищна заря. По традиция на площада се изви Дунавско хоро от стотиците граждани, дошли да посрещнат новата година с надежда. Те си пожелаха тя да донесе мир по света и здраве на семействата им. 

 

Най-добрата агенция за подбор на персонал

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук