Втора жертва от катастрофата в Сеново

0

Както „Русе нюз“ първи съобщи, при инцидента загина водачът на „Жигули“, което беше блъснато от „Пежо“, управлявано от 20-годишния Д. М. Спътникът му починал в линейката при транспортирането му до болницата. Загиналите в катастрофата са се прибрали от гурбет в Белгия, за да си починат през лятото.

Съпругите на двамата загинали са настанени в Русенската болница. По информация от там, 42-годишната Н. Д. е с политравма. Тя е хоспитализирана в отделението за интензивно лечение на заболявания с хирургична насоченост, като в момента е стабилизирана и адекватна. Б. М., на 28 години, е получила фрактура на крак и на ръка, настанена е в отделението по ортопедия и травматология.

Двайсетгодишният Д. М., който управлявал „Пежо“-то е с фрактура на бедрото и на дясната подбедрица, състоянието му е стабилно.

Според очевидци на катастрофата инцидентът е станал, защото Д. М. провеждал гонка по улицата с друга кола. По същото време на пътя излязло „Жигули“-то, с което двете семейства се връщали от събиране на билки и били пометени от движещото се с висока скорост „Пежо“.

агенция за подбор на персонал
зарядни станции за електромобили
Посъди дърво-остави следа

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук