Юридическият факултет на РУ изпрати випуск 2024, депутат завърши с отличие

0

69 бакалаври и магистри от випуск 2024 изпрати Юридическия факултет на Русенския университет „Ангел Кънчев“.

15 от тях са с отличен успех, а първенец на випуска стана Георги Кръстев, който на 9 юни спечели втори последователен депутатски мандат.

Сред гостите на събитието бяха областният управител на област Русе – г-н Драгомир Драганов, кметът на община Русе г-н Пенчо Милков, председателят на Окръжен съд Русе съдия Николинка Чокоева, председателят на Районен съд съдия Елена Балджиева, съдии от Административен съд – Русе и ВАС, административните ръководители на Окръжна и Районна прокуратура г-н Георги Георгиев и г-жа Ирена Костадинова.

Поздравления към абсолвентите отправи ректорът на Русенския университет проф. д-р инж. Пламен Кангалов, като посочи, че те са направили най-ценната инвестиция за бъдещето си – стабилното образование и научения урок как да се бориш мъдро и последователно, с търпения, вяра и знания за постижима цел.

Поздрав към всички присъстващи отправи Стефания Горначка от Националното училище по изкуства в гр. Русе, която изпълни химна на Русенския университет.

След приключването на церемонията абсолвентите се отправиха за традиционната снимка с хвърляне на шапки пред сградата на Ректората.

агенция за подбор на персонал
Работа в А.Л. Филтър
зарядни станции за електромобили

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук