За четвърти път пренареждат плочките по „Борисова“

0
374

Разлепените тротоарни плочки по „Борисова“ ще бъдат пренаредени за четвърти път за сметка на фирмата изпълнител на обекта. Това каза в отговор на въпрос на ТВН кметът на Русе Пламен Стоилов, във връзка с многобройните граждански сигнали за некачествено изпълнение на обекта. Стоилов уточни, че това ще е четвъртото пренареждане на плочките и добави, че нито един от изпълняваните по проекта за ремонт на градската инфраструктура обекти няма да бъде приет и заплатен от Общината, ако качеството на изпълнение не отговаря на стандартите и на проектното задание.

Отново ще бъдат огледани всички обекти и там, където изпълнението е некачествено, ангажираните с изпълнението фирми ще бъдат задължени да ги ремонтират за своя сметка.

Стоилов благодари на гражданите за подадените сигнали и апелира, при всички случаи на установени нередности, да сигнализират съответните служби в Общината.

До края на седмицата ще започне и ремонтът на тротоарите по „Борисова“ в частта откъм Централна гара, каза още градоначалникът.