“Заедно за Децата на фондация ” Александър Русев”

0
175

Концерт под надслов “Заедно за Децата на фондация ” Александър Русев” ще събере в четвъртък, 23 май, някои от най-добрите треньори, както и приятели на Гейм Спорт в Русе.

Концертът, чието начало е в 19,30 часа, ще се проведе в зала „Филхармония“ (бившия Дом на културата“ в Русе и е в подкрепа на децата на фондация “Александър Русев”.

Участие ще вземат детски модерен балет „Гейм”, Бели денс, Суинг танци, Zumba, Strong by Zumba, Steel Combat    ще бъдат представени от нашите треньори! Специално участие в концерта ще вземат The Center Crew Madhouse, Клуб по спортни танци „Фламинго 98”, класически балет – Полина Кинова, Салса клуб „Фламинго”, ФТС „ЗОРА” ,мажоретен състав  “Генезис”

Билетите за благотворителния концерт  могат да бъдат закупени предварително от 15.05 на рецепцията на Гейм Спорт Център, соларно студио Casa del Sol , както и на място в деня на събитието! Цената е 10лв.

„Ние ще сме там и ще дадем максимума, на който сме способни! Заповядайте и застанете редом с нас!“, заявяват участниците.

Всички събрани средства от благотворителния концерт ще бъдат дарени за изграждането на рехабилитационен център с басейн за деца с двигателни затруднения към фондация „Александър Русев”