Затварят кръстовището на „Олимп“ през уикенда, променят обществения транспорт

0

От 14.05. (събота) до 15.05. (неделя) включително ще бъде затворен за движение на МПС бул. „Липник“ в района на кръстовището с ул. „Никола Петков“ и ул. „Захари Стоянов“ („Олимп“), съобщават от общинската администрация в Русе.

Ремонтните дейности са във връзка с изпълнението на обект: „Рехабилитация на бул. „Липник“ от кръгово кръстовище при бул. „Цар Освободител“ до кръгово кръстовище на КАТ, гр. Русе“.

Движението на МПС ще се осъществява по обходни маршрути, както следва:

  1. При движение от кръговото кръстовище на бул. „Липник“ с бул. „Цар Освободител“ в посока КАТ, по ул. „Тича“ и по ул. „Петрохан“ към бул. „Липник“;
  2. В обратна посока от посока КАТ кръговото кръстовище на бул. „Липник“ с бул. „Цар Освободител“, по ул. „проф. Димитър Баларев“, ул. „Потсдам“, ул. „Тулча“, ул. „Доростол“ към бул. „Цар Освободител“;
  3. Автобусни линии с №12, 15, 16, 18, 20, 30, и 33 ще ползват същите обходни маршрути;
  4. Тролейбусни линии №2, 13 и 21 от кръговото кръстовище на бул. „Липник“ с бул. „Цар Освободител“ в посока КАТ ще се движат по ул. „Плиска“, ул. „Тулча“, ул. „Потсдам“ и покрай Търговски център „МОЛ-Русе“ до бул. „Липник“ и по маршрута си. В обратна посока от бул. „Липник“ покрай Търговски център „МОЛ-Русе“, ул. „Потсдам“, ул. „Тулча“, ул. „Доростол“, бул. „Съединение“ и от кръговото кръстовище на бул. „Цар Освободител“ по маршрута си.

При неблагоприятни метеорологични условия е възможно ремонтните дейности да продължат и през следващите 24 до 48 часа, за което гражданите ще бъдат своевременно уведомени.

Призовават се водачите на МПС да спазват стриктно временната организация на движение и поставените пътни знаци и табели в горепосочения период.

Най-добрата агенция за подбор на персонал

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук