Затварят ул. „Шипка“ до края на юни, въвеждат обходни маршрути

0

Община Русе информира водачите на МПС и жителите на гр. Русе, че във връзка с изпълнението на проекта на ВиК -а реконструкция на преносната мрежа до 30 юни включително се затваря за движение на МПС ул. „Шипка“ – в участъка от кръстовището с бул. „Цар Освободител“ до кръстовището с ул. „Елин Пелин“ на три етапа, както следва:

Етап I – участъкът от кръстовището с ул. „Елин Пелин“ до кръстовището с ул. „Босилеград“ – до 30.05.2023 г.

Етап II – в участъка от кръстовището с ул. „Босилеград“ до кръстовището с ул. „Лозенград“ с начало – края на Етап I за срок 15 дни.

Етап III – в участъка от кръстовището с ул. „Лозенград“ до кръстовището с бул. „Цар Освободител“ с начало – края на Етап I за срок 15 дни.

Движението на МПС ще се осъществява по обходни маршрути, както следва:

При Етап I в посока жп. прелеза по ул. „Лозенград“, ул. „Стряма“ и ул. „Елин Пелин“. В посока бул. „Цар Освободител“ по ул. „Розова долина“.

При Етап II и Етап III в посока жп. прелеза по бул. „Цар Освободител“, бул. „Липник“, ул. „Лозен планина“ и по кръстовището на ул. „Чипровци“ с ул. „Шипка“. В посока бул. „Цар Освободител“ от ул. “Шипка“ по ул. „Чипровци“, ул. „Лозен планина“ и бул. „Липник“.

Призовават се водачите на МПС да спазват стриктно временната организация на движение и поставените пътни знаци и табели.

 

Изработка на сайтове, СЕО оптимизация, реклами в интернет
зарядни станции за електромобили

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук