Затварят за 10 дни част от ул. „Тулча“ в Русе

0

Във връзка с изпълнението на проекта на ВиК: „Реконструкция на ВиК мрежи в гр. Русе; Етап II-Реконструкция на главни и второстепенни клонове“ считано от 12 август (петък) до 23 август (вторник) включително се заемат пътни ленти на кръстовището на ул. „Тулча“ с ул. „Цветница“ и ул. „Студентска“. Остават свободни по една пътна лента от платното в посока ул. „Плиска“ и от платното в посока кръстовище „Олимп“.

Движението на МПС ще се осъществява по свободните пътни ленти на ул. „Тулча“ и по обходени маршрути, както следва:

  1. За МПС, идващи от „Олимп“ в посока Русенски Университет „Ангел Кънчев“ по ул. „Цветница“, наляво по ул. „Битоля“, наляво по ул. „Алеи възраждане“, наляво по ул. „Яребична“ и надясно, движението се възстановява по ул. „Доростол“;
  2. За МПС, идващи от ул. „Цветница“ в посока „Олимп“ надясно по ул. „Тулча“, надясно по ул. „Плиска“, наляво по ул. „Битоля“, наляво по ул. „Алеи възраждане“, наляво по ул. „Яребична“ и надясно, движението се възстановява по ул. „Доростол“.

Призовават се водачите на МПС да се движат в този участък с повишено внимание и да спазват стриктно временната организация на движение и поставените пътни знаци и табели.

агенция за подбор на персонал
Работа в А.Л. Филтър
зарядни станции за електромобили

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук