Затварят за месец кръстовището на ул. „Плиска“ с ул. „Тулча“ в Русе

0

20От петък, 21 октомври до 21 ноември ще бъде затворено за движение на МПС кръстовището на ул. „Плиска“ с ул. „Тулча“, съобщават от общинската администрация в Русе.

Причината е изпълнението на т.н. „воден проект“. Движението на МПС и превозните средства от обществения транспорт ще се осъществява по обходни маршрути, както следва:

  1. От ул. „Плиска“ в посока Захарен завод, по ул. „Митрополит Григорий“, ул. „Студентска“ към ул. „Цветница“ и по ул. „Тулча“ в посока Олимп;
  2. От ул. „Тулча“ в посока Център по ул. „Цветница“ и ул. „Битоля“ към ул. „Плиска“ и ул. „Доростол“;
  3. От ул. „Доростол“ в посока Център се запазва обходния маршрут по ул. „Битоля“, ул. „Алеи Възраждане“ и ул. „Яребична“ до отваряне на кръстовището на ул. „Доростол“ с ул. „Яребична“;
  4. За горепосочения период ул. „Митрополит Григорий“ става еднопосочна в участъка от ул. „Плиска“ към ул. „Студентска“;
  5. Ул. „Студентска“ в участъка от ул. „Митрополит Григорий“ до ул. „Тулча“ става двупосочна;
  6. По същите обходни маршрути ще се движат превозните средства от градския и междуселищен транспорт;

От Община Русе призовават водачите на МПС да спазват стриктно временната организация на движение и поставените пътни знаци и табели, а пътуващите с обществения градски транспорт да се пренасочат към спирките по гореупоменатите маршрути. Да се спазва въведената забрана за престой и паркиране в района на СУЕЕ „Св. Константин-Кирил Философ“ за избягване на задръстванията.

 

Най-добрата агенция за подбор на персонал

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук