Запечатаха магазин на СBА в Русе

2

По думите на началника на отдел „Контрол на храните“ към Областната дирекция по безопасност на храните в Русе д-р Георги Дяков, причините са намерено количество захарни изделия с изтекъл срок на годност и неизпълнение на предписание, дадено от контролния орган. Не се уточнява до кога ще бъде затворен магазинът, в момента тече ревизия.

агенция за подбор на персонал
зарядни станции за електромобили

2 КОМЕНТАРИ

  1. е че ЦБА до Империал в Изток-а тогава тр да го сложат под карантина. Там фризерите са уреди за размразяване на дълбоко замразените риби, зеленчуци, панирани хапки… Хладилните гондоли са вид грил-рафтове, от където продуктите се вземат от клиентите, готови темперирани до безопасна за сливиците температура. Разбира се там работят и защитници на правата на животните. Гарантирано нито една хлебарка не е намерила смъртта си. Дори нещо повече – щедро се гощават от топлите витрини с прясно сготвената храна от разнородни късчета месо, тъкмо почнали да лепнат в сурово състояние – разбира се това е древна технология за угниване на месото, преди да се консумира, за да стане крехко.

  2. Моля се богу този контролен орган да запечата по-скоро и Халите. Стоките им не знам колко са годни,но мизерията е голяма.При дъжд и снеготопене има течове.Клиентите ходят по…велпапе.А бе лукс!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук