Златна значка „Русе“ за юбилея на общинския шеф на запасните

0
158
Златна значка „Русе“

Златна значка „Русе“ получи за 70-годишния си юбилей председателят на Общинския съвет на Регионалния съюз на офицерите и сержантите от запаса и резерва подп. о.з. Георги Николов.

Отличието му бе връчено от кмета на Община Русе Пламен Стоилов за заслугите му развитието на Регионалния съюз на офицерите и сержантите от запаса и резерва, за дългогодишната му дейност като председател и основател на Регионален клуб „Ангел Кънчев“ към Национално дружество „Традиция“ и по повод навършването на 70-годишнината му. Русенският градоначалник му пожела здраве и благополучие, като го насърчи да продължава да дава своя принос за град Русе.

Подп. Николов сподели, че Регионален клуб „Ангел Кънчев“ активно участва в рамките на проект „Дунавската флотилия и приносът й за развитието на свободния дух на русенци” по програма „Знание и растеж“ и има честта да бъде почетен преседател на клуба, който е основан преди 11 години и се развива успешно до днес. Той благодари за оказаната чест да бъде отличен със златна значка и заяви, че ще продължи да развива дейността и доброто сътрудничество на РСОСЗР с Община Русе с енергия и ентусиазъм.