Звезди от социалните мрежи популяризират Русе 

0

Звезди от социалните мрежи популяризират Русе в рамките на проект „Открий Русе“ на Сдружение „Градоред“. Той е финансиран по програма „Знание и растеж“, реализирана от Фондация „Русе – град на свободния дух“ и с подкрепата на „Еконт Експрес“, и има за цел да покаже дунавския град като атрактивно място за отдих и туризъм.  

В продължение на 6 месеца Сдружение „Градоред“ кани инфлуенсъри от социалните мрежи, с помощта на които иска да покаже красивата история и архитектура на града. Инициаторите на проекта се надяват така да достигнат до повече млади хора и да събудят у тях интерес да посетят Русе.  

Гости на града вече бяха влогърът Крис Захариев (@chriszahariev), пътешественичката Богдана Найденова (@bnaydenova), блогърското семейство Радина и Петър Бразицови (trip.couple) и създателката на дигитално съдържание Виолина Младенова (@wanderful.nomads).  

С общ фонд от над 120 000 последователи инфлуенсърите превеждаха аудиторията си през специално създадени градски маршрути, заложени в картата на „Градоред“ Историческа обиколка на Русе, обхождаха туристически атракции в региона и споделяха впечатленията си от градската кухня и забележителности. Създаденото от тях съдържание е гледано от над 200 хиляди души. 

Предпразнично от Сдружение „Градоред“ са организирали още две посещения, за да пресъздадат коледния дух на града. В периода 23-25 ноември в Русе ще бъде Мария Тарашманова (@ramblewitht), а в първия уикенд на декември и семейството на фотографа Андрей Андреев (@andreyandreevphotography). Те ще покажат какво е подготвил градът за празниците, ще отбележат част от предстоящите събития и ще ни разходят из зимен Русе.  

Община Русе проведе работна среща с доставчиците на социални услуги 

агенция за подбор на персонал
зарядни станции за електромобили

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук