финансово „рамо“

24 футболисти започнаха подготовка с „Дунав“, освободиха двама вратари

Автор:
10 ян. , 2018  

24 футболисти започнаха днес подготовка с „Дунав“ за пролетния дял от първенството на Първа футболна лига.

Новите имена в състава са защитникът Мартин Ковачев и халф-бекът Христо Лемперов, както и младият нападател Сонер Хюсеин, който миналото лято беше преотстъпен в „Локомотив“ Русе. Подготовка с представителния тим започнаха и трима от юношите до 19 г. – вратарят Борислав Начев и халфовете Благовест Ленков и Мерт Хасан, внук на местната легенда Ешреф Сюлейманов.

Освободени са двама вратари – привлеченият от ЦСКА юноша на „Дунав“ Александър Конов, с когото клубът разтрогна по взаимно съгласие и Веселин Добрев, който ще бъде изпратен да трупа опит в мъжкия футбол в отбора на „Калиакра“ Каварна.

С отбора се готвят и спряганите от различни медии за трансфер Васил Шопов, Бирсент Карагарен и Бранимир Костадинов. Карагарен вече е напълно здрав и ще се готви с останалите футболисти.

Както ТВН вече съобщи, отборът беше напуснат от тарана Мирослав Будинов, левия бек Христофор Хубчев, защитника Тейнур Марем и крилото Андреас Васев.

Селекцията в „Дунав“ продължава, преговаря се с още българи, сред които нападател и халф, каза изп. директор Ивайло Петков. „Предпочитаме български попълнения, но ако не успеем да ги привлечем, ще потърсим от чужбина“, обясни Петков. Клубът вече контактува и с чужденци на постовете нападател и офанзивен халф. Очаква се на лагера в Анталия към отбора ще се присъединят и двама чужденци – халфове, сенегалец, който играе във Франция и бразилец, състезаващ се в клуб от родината си.

 


Изпращайте снимки и информация ТУК или на вайбър, тел. 0885009402 по всяко време на денонощието!


Comments are closed.