33-годишен бие с бухалка на бул. „България“

0

Образувано е досъдебно производство срещу 33-годишен русенец, предизвикал скандал и сбиване, при което използвал метална бухалка, съобщиха от полицията в Русе.

Инцидентът станал на бул. „България“, на около 100 метра след надлеза за кв. „Чародейка“, в посока изхода за София, малко след 17 часа снощи.

С автомобила си „Ауди“ А6 33-годишният засякъл „Ситроен Пикасо“, управляван от 60-годишен мъж и го принудил да спре, след което слязъл от „Ауди“-то, носейки с метална бухалка. Шофьорът на „Ситроен“-а  и спътникът му – 38-годишен мъж, също слезли от автомобила.

Водачът на „Ауди“-то първоначално оставил бухалката в автомобила си и се насочил към по младия от мъжете, като след кратка разпра го ударил в областта на окото и се сбил с него, при което другият мъж от ситроена се намесил, за да ги разтърве. После 33-годишният взел пак бухалката и с нея ударил няколко пъти в областта на краката по-възрастния, а след това се качил в колата си и заминал.

Предизвикалият инцидента русенец е установен и задържан в полицията. По случая е образувано досъдебно производство за престъпление по чл. 325, ал.3, вр. ал. 1 от НК. Работата по разследването на случая продължава.

агенция за подбор на персонал
Работа в А.Л. Филтър
зарядни станции за електромобили