5 депутати и министър в оставка обявиха официално, че напускат ИТН

0

Пет депутати от ПП „Има такъв народ“ обявиха официално, че напускат партията на Слави Трифонов и парламентарната група на партията..

Това са проф. Николай Радулов, адвокат Иво Атанасов, инж. Георги Георгиев, Деян Петков, Светлин Стоянов. От първоначално обявените имена отсъстват Христинка Иванова и Ивайло Христов. Към тях се присъединява и спортният министър Радостин Василев

Не мога повече да подкрепям лидера на „Има такъв народ“ Слави Трифонов и свалям своето доверие от него, каза пред жуурналисти спортният министър в оставка Радостин Василев. По думите му, оттеглянето на министрите на ИТН от правителството не било консултирано от Трифонов с никого. Самият той разбрал половин час по-рано.

Не съм вярвал, че ще изрека тези думи, но ето, че дойде моментът, в който България ми е по-важна „от задкулисните интереси на група лица, които най-вероятно владеят нашия лидер“, каза още министърът в оставка.

Василев подчерта, че ще напусне ИТН с огромна тъга, защото последните две години е вложил цялата си енергия, воля, сила, средства в изграждането на структурите ѝ и в убеждаването на хората в идеалите на тази партия.

Най-добрата агенция за подбор на персонал

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук