Боксьор почина след сбиване в Бургас

0

41-годишният боксьор Пламен Ангелов е починал след сбиване пред бл. 80 в бургаския квартал „Меден Рудник“. Сигналът за инцидента е подаден около 19.20 ч. в неделя Четвърто Районно управление – Бургас.

Установено е, че мъжът присъствал на домово събрание, на което между него и 45-годишен съсед възникнал скандал. Двамата излезли на улицата, където се сбили.

Техни съседи ги разтървали и 41-годишният мъж се качил в апартамента си, където на отворена входна врата продължил да вика и отправя обиди към съседите си.

След около 15 минути съседите чули майката на бургазлията да вика за помощ. При качването си видели мъжа да лежи по лице в коридора на апартамента и главата му да е на прага на входната врата. Тялото е откарано за аутопсия в отделение „Съдебна медицина“ болницата в Бургас.

От МВР съобщиха, че според съдебния лекар, извършил аутопсията, причина за смъртта е белодробна емболия. Възможно е тромбът да се е получил в резултат на побоя, коментират медици.

Извършен е оглед, проведени са множество беседи, разпитани са свидетели и е обходен районът за установяване камери за видеонаблюдение. 45-годишният съсед на починалия, с когото се сбили е задържан за 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.

Работа в А.Л. Филтър
зарядни станции за електромобили