Дъга от музика и цветове в Парка на младежта

0
406
Дъга от музика и цветове в Парка на младежта

Дъга от музика и цветове ще „избухне“ в русенския Парк на младежта утре вечер. Феерията ще започне от 19 ч. на алея „Перистери“.

Организаторите – млади хора, членове на Младежкия парламент в Русе, към Общински младежки дом са подготвили и специална атракция с публиката – уъркшоп, в който безвреден органичен цветен прах ще се разпръсква във въздуха от участниците, създавайки феерия от цветове. Желаещите да се включат в събитието могат да го направят, като преди това попълнят декларации, че са съгласни да бъдат напръскани с цветен прах. Прахчетата ще се раздават на пропускателните пунктове срещу представени подписани декларации. Те са достъпни във фейсбук страницата на събитието, а тези, които не успеят да ги разпечатат и попълнят вкъщи, ще имат възможност да го направят на място преди фестивала. Организаторите се обръщат с молба към всички участници да запазят прахчетата си за разпръскване с тях след като диджеят подаде специален сигнал за това.

За доброто настроение на участниците ще се погрижи DJ Venci.

„Музика и цветове“ е част от проект „Има значение кой си“ и се изпълнява с финансовата подкрепа на Национална програма за младежта 2016-2020 и на програма “Култура” на Община Русе. Съорганизатори са Общински Младежки дом Русе, Сдружение „Вдъхновение“, Община Русе, ОУ “Отец Паисий” Русе, Фондация „Русе-град на свободния дух“.