Ден на отворените врати в „Експрес Сервиз“

0

Ден на отворените врати ще проведе Локомотивният завод „Експрес Сервиз“ в Русе. Проявата ще бъде в събота, 9 юли, от предприятието канят всички русенци, проявяващи интерес, да дойдат на зелените релси пред цех „Ремонтен“ на завода.

Посетителите ще имат възможност да видят изцяло модернизиран локомотив серия 52, всеки ще има възможност да направи тестово каране. Ще бъде представен и акумулаторен локомотив ES3000 с дистанционно управление. „За разлика от събитието през март с теснолинейния локомотив, сега ще имаме възможността да разходим двата локомотива по красивите ни зелени релси. Ще бъде особено весело за децата, които ще могат да управляват истински локомотив, както и да контролират локомотив с радио дистанционно управление“, обещават от „Експрес Сервиз“.

Посетителите ще имат възможност да разгледат завода, да видят „на живо“ как се произвеждат и как се ремонтираме локомотиви. Достъпът ще бъде свободен.

Каним също и чиновниците от ИА „Железопътна Администрация“, за да кажат пред хората какви са обструкциите им по отношение на модерния, екологичен и ефективен ЖП транспорт“, казват от „Експрес Сервиз“.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук