„Дунав“: Търсим футболисти, които „искат да влязат в битка“

0

Очакват се още играчи на проби, включително и от чужбина, съобщиха от ръководството на „Дунав“ след започването на подготовката за новото първенство като уточниха, че няма да се залага на количество, а на „момчета, които искат да влязат в битка и да се впишат в колектива“.

През първата седмица от лятната подготовка футболистите ще тренират двуразово. Сутрин и вечер футболистите ще редуват физически упражнения във фитнеса и игрови занимания на терените на спортния комплекс в квартал „Здравец“ и на Градския стадион, като само събота и неделя ще има по една тренировка.

„Дунав интегрира в редицата си и много млади футболисти, от които ще се очаква да бъдат основа на отбора през новата доста дълга кампания“, добавиха от клуба.

Вече са ясни и повечето от допълнителните детайли около предварително анонсирания списък с контроли. На 26 юни от 18:30 часа Дунав приема Добруджа на Градския стадион в Русе, а на 29 юни в същия час отборът гостува на Лудогорец II. На 6 юли ще се играе приятелската среща с Локомотив в Горна Оряховица, като часът ще бъде уточнен в близките дни. На 9 юли е мачът с втория от елита през миналия сезон Черно море във Варна. На 13 юли е предвидено да има представяне на отбора пред публиката в Русе, за което се търси съперник.

агенция за подбор на персонал
Работа в А.Л. Филтър
зарядни станции за електромобили

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук