Искат от ВиК-Русе да подготви обектите така, че да не се пречи на снегопочистването

0
Общинските паркинги в Русе

ВиК – Русе да ускори дейностите по всички свои обекти, а незавършените да бъдат подготвени така, че да не се възпрепятства работата на снегопочистващите машини.

За това е настоял кметът на Русе на съвещание във връзка с подготовката на Община Русе и кметствата за посрещане на зимния сезон.

По време на срещата ръководителите на териториалните структури на изпълнителната власт, представителите на фирмите за поддържане на общинската пътна мрежа, както и фирмите доставчици на електро- и топлоенергия, природен газ и питейна вода са декларирали готовност за предстоящия зимен сезон.

Със своя заповед кметът Милков е разпоредил при снеговалеж и заледяване всички административни ръководители на учреждения, еднолични фирми, търговски дружества и домоуправители да организират своевременно и постоянно почистване на прилежащите им тротоари и работни площадки в района на обектите. В заповедта се изисква още гражданите своевременно, чрез средствата за масова информация, да бъдат уведомявани за необходимостта от освобождаване на пътните участъци от паркирани моторни превозни средства при почистване на пътните настилки от сняг и лед, като при необходимост ще се налага принудителното им преместване без знанието на техния собственик.

Най-добрата агенция за подбор на персонал

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук