Какво е важно да знаете преди да закупите изкуствена елха

0
изкуствена елха

Още в началото на декември много хора предприемат трескаво пазаруване за Коледа. Празниците се свързват със събиране на семейството и празнуване на Рождество. Трапезата е препълнена с вкусни ястия и напитки, а уюта и хармонията, срещата с близки, роднини и приятели е онова, което е причина за приповдигнатото ни настроение. Но какво би бил празника без коледното дръвче, което е сред традиционните символи, превърнали се в емблема на празника. Всъщност това е една от ключовите украси, които използваме за да внесем в дома коледния дух. Вариантите за декориране се отнасят до използване на естествени или изкуствени елхи. Предвид това, че напоследък се търси екологичния момент и опазването на природата е очевиден интересът към тези, които са изработени от рециклирани материали.

Способна ли е изкуствената елха да замени естественото коледно дръвче

Сигурно си мислите, че изкуствените варианти не са добра възможност, тъй като наистина нямат почти никакви допирни точки с тези, живели в естествена среда. Няма как да се насладите на аромата на гора, който носи естествената ела, бор или смърч. Не са достатъчно автентични изкуствените и не могат да допринесат оптимално за коледното настроение. Не бъдете толкова черногледи, защото при изкуствените елхи се наблюдава такова голямо разнообразие и усъвършенстване на предложенията, че много хора не могат да установят дали пред тях стои естествена или изкуствена елха.

До толкова са се специализирали производителите на изкуствени, че те успяват да заблудят клиентите като представят такива, които:

  • Ухаят на жива елха;
  • Листенцата са напълно автентични на допир и вид;
  • Създават усещане, което по никакъв начин не би ви усъмнило, че се касае за такава, произведена в някой цех.

Дори не сте си помисляли, че такива възможности съществуват? Доказателството за това, което можете да си осигурите ви очаква в каталога на MOVI.BG, където буквално с един клик можете да декорирате дома си за предстоящите коледни празници.

Основни фактори при покупка

Доброто опознаване на продуктовия каталог е в основата на това да можете да вземете адекватни решения, които да предоставят отлични условия за посрещането на празниците. Ще ви запознаем с трите основни и най-важни критерии, които са решаващи при подбора на изкуствена елха. Те ще ви улеснят, а освен това ще ви помогнат да инвестирате отговорно в декорация, която би могла да ви послужи максимално дълго във времето.

Риск от запалимост

Електрически лампички и гирлянди, бенгалски огън, играчки на батерии са част от украсата, която мнозина поставят на изкуствената елха. Това от своя страна предполага да се внимава с един много ключов фактор. Риска от запалимост и инцидент не е изключен, но когато сте инвестирали в такава, която е изработена от не горящи материали то това би било много добра възможност за осигуряването на много по-безопасни условия за използването на елемента. Основното, което трябва да проследите са:

  • Вид на основата. Да е метална, а не пластмасова;
  • Игличките да са изработени от рециклирани метални нишки, а не от хартия или ПВЦ материал;
  • Да е с антизапалимо покритие, което представлява невидим слой, с който обикновено бива напръсквани изкуствените елки.

А най-важното е при покупка да сте сигурни, че продукта, който купувате е безопасен и придружен със съответната документация, която го доказва.

Цена

Да не е от най-евтините, но да не е и много скъпа. Над 70 % от клиентите изискват точно това от новата елха, която смята да закупят, посочва проучване от VDF. Що се отнася до оферти няма как да не ви направи впечатление, че спрямо естествените фалшивите са изключително достъпни. Да не забравим и това, че това е елха, която можете да използвате достатъчно дълго във времето, което напълно оправдава инвестицията.

Определянето на бюджет и плащане на конкретна сума зависи от:

  • Автентичност на продукта спрямо естествената алтернатива;
  • Височина;
  • Използвани материали;
  • Безопасност.

Контрол върху пространството

Става въпрос за размерите, който при изкуствените елхи е най-разнообразен. Според това са каква площ разполагате можете да избирате измежду всякакви продукти, които да се приспособят в стаята, която смятате да декорирате.

Контролът върху пространството се изразява и в това, че фалшивите дръвчета могат да са сгъват до размери, които да се поберат в кутия и така да бъдат съхранени в килер, шкаф, подматрак. С такава елха винаги сте в готовност за декориране за празника, тъй като тя е лесна за манипулиране, аранжиране, декориране и създаване на приятно Коледно настроение.

Изработка на сайтове, СЕО оптимизация, реклами в интернет
зарядни станции за електромобили

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук