Мъж прекара 5 дни върху тоалетна чиния

0
166
Мъж прекара 5 дни върху тоалетна чиния

48-годишният белгиец Джими де Френ си постави за цел да прекара 165 часа върху тоалетна чиния в опит за нов рекорд, съобщава Reuters.

Инсталацията“ била разположена в един от баровете в град Остен, където близки и приятели се отбивали по всяко време, за да си поговорят с него и да го мотивират. Кандидат рекордьорът уведомил Гинес за своето предизвикателство и по време на престоя му върху тоалетната чиния е бил посещаван от свидетели и официални лица, които проверявали как върви експериментът.

Мъж прекара 5 дни върху тоалетна чиния

Джими имал право на петминутна почивка на всеки час или да събира по няколко „междучасия“ наведнъж, за да спи. Иронията е, че трябвало да прави паузи и за да ходи до тоалетната, защото „чинията за рекорд“ не била свързана към канализацията. Така седял в продължение на 5 дни в опит да регистрира нов световен рекорд, но се отказал на 116-ия час поради преумора и болки в краката.

Няма официални данни за предишни опити за най-добро постижение в тази нетрадиционна „дисциплина“. Все още липсва и информация дали Де Френ е обявен за рекордьор.