МВР на крак за студентския празник

0

Специализирана полицейска операция за опазване на обществения ред, противодействие на престъпността и гарантиране безопасността на движението по пътищата ще проведе в Русенско във връзка с предстоящия студентски празник 8 декември, съобщават от Областната дирекция на МВР.

Тя ще започне в навечерието на празника, и ще продължи на самия ден 8 декември, както и след него. Една от основните задачи на полицията ще бъде засиленият контрол за безопасност на движението, като пътните полицаи ще следят строго за превишена скорост, управление на МПС от неправоспособни водачи, от такива употребили алкохол и/или наркотични вещества, както и за други нарушения.

Призивът към студентите /бивши и настоящи/ е да празнуват разумно; да спазват правилата за движение, когато шофират и да не нарушават обществения ред, за да не помрачават празничното настроение.

От Регионална дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ – Русе призовават всички празнуващи и организатори на студентските тържества към спазване на противопожарните правила и норми, за да се предотвратят инциденти и напомнят някои основни препоръки /виж линка по-долу/.

Най-добрата агенция за подбор на персонал

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук