„Най-щастливото турне“ на Графа идва със „зелена“ кауза в Русе

0

Влади Ампов – Графа идва в Русе с „Най-щастливото турне“ на 18 юли, съобщиха организаторите на концерта.

Събигието ще започне в 20 ч. в Летния театър в Русе. По инициатива на основния партньор на събитието ПроКредит Банк посетителите на концерта ще се присъединят към неговата зелена кауза. Още на входа на Летния театър до зоната на ПроКредит Банк посетителите ще забележат контейнерите за разделно събиране на отпадъци, осигурени от БулПак. Там те ще получат информация как да се включат в кампанията на Банката, да спечелят подаръци и да участват в ексклузивната за тях игра. Целта е всички заедно да оставим мястото на провеждане на концерта и природата чисти след неговия край. Зелената кауза на концерта се осъществява в партньорство и с Община Русе.

Преди старта на същинския концерт на сцената ще излезе детският духов оркестър от Велико Търново „Джуниър Бенд“, който ще подгрее феновете. Графа ще се качи на сцената заедно със страхотните Борислав Бояджиев – Борче – ударни, Александър Обретенов – бас китара, Мирослав Иванов – китари и Венцислав Трифонов – духови, беквокалистите от ЛаТиДа, танцьорите от RiО Crew и RiO Kids.

Музиката на Влади Ампов поражда цяла гама от емоции – любовта струи от „Давам всичко за теб“, „Искам те“, „Да“, чувството за неизмерно щастие изпитваме, когато слушаме „Най-щастливият човек“, „Дим да ме няма“, „А дано, ама надали“, осъзнаваме, че сме част от нещо по-голямо, когато звучи „Заедно“ и се замислим, че „Много малко трябва…“ за „…да бъдем заедно по-добри“. Жителите и гостите на Русе ще имат щастието да изпитат всички тези емоции и да се включат в зелената му инициатива.

От Монте Мюзик напомнят, че билети за концерта на Графа в Летен театър – Русе се продават в мрежата на Eventim – магазин „На тъмно“, „Ориндж,“, бензиностанции ОМВ и Технополис.

агенция за подбор на персонал
Работа в А.Л. Филтър
зарядни станции за електромобили

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук