Наставникът на „Дунав“: Много уважавам Илиян Илиев, но сега излизаме един срещу друг

0
143
излизаме един срещу друг

Илиян Илиев ми е бил треньор и много го уважавам. Сега обаче излизаме един срещу друг и се надявам да вземем максимума от този мач.

Това каза преди петъчния мач с „Черно море“ наставникът на „Дунав“ Людмил Киров и допълни:

„Запознат съм доста добре с отбора на “Черно море”. Мисля, че е отбор от нашата черга. Не отиваме във Варна като обречени. Ще излезем с нужния респект към тима на домакините. Мачът е специален за мен, защото съм играл на “Тича” пет години, но сега най-важен за мен е “Дунав”.

Людмил Киров каза още, че Борислав Балджийски и Божидар Васев са контузени и ще пропуснат мача с “моряците”. Мартин Ковачев е с разтежение и е получил два дни почивка. Петър Патев пък се е възстановил от травмата и ще бъде в групата за мача.

“Не отиваме във Варна като обречени. Ще излезем с нужния респект към тима на домакините. Всичко върви по план. Настроението е леко приповдигнато след победата над “Локомотив” (Пловдив). Спечелените три точки са жизненоважни. Смея да твърдя обаче, че има още какво да се иска от отбора. Аз не съм очарован от начина на изиграване на мача. Знам, че това което искам от моите футболисти – те ще ми го дадат. На мен, на публиката и на футболната общественост. В целия мач не видях нищо позитивно. Много съм разочарован специално от първото полувреме. Накарах момчетата да играят търпеливо, а в защита играхме добре. Искам обаче още агресия от моите футболисти. Мисля, че след мача с “Локомотив” (Пловдив) тръгваме нагоре. Имаме и доста хубава програма. Но все пак нека да не избързваме”, каза още наставникът на “Дунав”.