Отличиха русенски джудисти

0

Кметът на Община Русе награди спортисти от СК „Динамо – Русе“ – носители на множество отличия от няколко национални първенства по джу-джицу.

Пенчо Милков връчи на възпитаниците на спортния клуб медали и поздравителни адреси за постиженията им. Той изрази гордостта си, че в Русе се подготвят толкова мотивирани и отдадени състезатели, които тепърва ще утвърждават спортната си класа в национални и международни състезания.

Наградени бяха 26 състезатели на „Динамо – Русе“ от различни възрастови групи, като сред тях се отличава Божидар Кисев. Младото момче е безапелационен шампион в две възрастови групи и до момента няма загубена среща.

Председателят на клуба сенсей Борислав Кисев получи плакет „Заслужил треньор“ за дългогодишната си треньорска дейност и постигнатите успехи. Той е 19-кратен национален и държавен шампион, както и медалист от няколко балкански и световни първенства.

Сенсей Кисев благодари на възпитаниците си и на техните родители за пълното доверие, което не спират да му гласуват през годините.

 

агенция за подбор на персонал
Работа в А.Л. Филтър
зарядни станции за електромобили