ОУ „Никола Обретенов“ събра училищни директори в подкрепа на каузата на Фондация „Александър Русев“

0

Със спортен празник под надслов „Още 100 патрона … точно в целта“ ОУ „Никола Обретенов“ подкрепи каузата на Фондация „Александър Русев“

В надпреварата взеха участие директори на русенски училища, сред участниците беше и председателят на Общинския съвет Иво Пазарджиев.

Със заявената подкрепа на Български стрелкови съюз всички заедно под една емоционална основа се откъснаха от ежедневието си и с добро настроение показаха точен мерник в стрелковата надпревара, обединени около каузата да съберат средства за изграждане на Водно-рехабилитационен център за деца и възрастни с физически и ментални затруднения в подкрепа на Фондация „Александър Русев“.

Директорът на ОУ „Никола Обретенов“ Емил Тюлеков постави началото по атрактивен начин, като високо в ръцете си държеше балон, а преподавателят по спортна стрелба и учител по физическо възпитание и спорт Севдалина Стоянова се прицели успешно в него. Веднага след това започна запознаване с трасето, по което участниците трябваше да преминат. Те имаха задачата да бягат, да стрелят по мишени с пистолет и прашка, да минават по летва за баланс, а също да покажат и прецизност на някои от елементите.

Поздрав към всички отправи мажоретният състав на училището с ръководител Здравка Михайлова

агенция за подбор на персонал
Работа в А.Л. Филтър
зарядни станции за електромобили

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Въведете коментар!
Въведете своето име тук