„Подуене Блус Бенд“ и „JEREMY?“ в програмата на Ruse Summer Festival

0

„Подуене Блус Бенд“ и „JEREMY?“ ще бъдат специални гости на започващия тази вечер фестивал Ruse Summer Festival. И тази година фестивалната сцена ще бъде разположена в двора на бившето училище по ЖП транспорт. Изявите ще продължат до неделя, 4 юли.

Първи, в 19 часа, на сцената ще забият група „Пон“. Час по късно ще започнат изпълненията на Slipstream, в 21 ч. ще свирят MIG 21,  „точка“ на вечерта ще сложат Troll.

Както винаги досега фестивалът дава възможност на русенски самодейни формации да се качат на сцена и да могат да представят своето творчество, без да има ограничения по отношение на стил, възраст или други критерии на изпълнителите. Тази година във фестивала ще участват 17 русенски и 5 гостуващи групи, като две от тях са хедлайнерите от „Подуене Блус Бенд“ „JEREMY?“. Със специална програма ще бъде отбелязано настъпването на „Джулай“

Пълната програма можете да видите ТУК

Организаторите напомнят, че билети могат да се закупят единствено на страницата на фестивала или на място на входа. Еднодневен билет може да се закупи на символичната цена от 5 лв, а седмичният е 15 лв и включва всички фестивални вечери. Единствено в петък и събота цените на билетите ще са по 10 лв за всяка вечер, заради гостуващите групи.

агенция за подбор на персонал
зарядни станции за електромобили