Чорбаджийски

„Погалиха“ Чорбаджийски с 2 мача и 200 лв., приеха оставката на шефа на съдиите

Автор:
7 мар. , 2018  

Божидар Чорбаджийски ще пропусне следващите 2 мача, реши на извънредно заседание днес Дисциплинарната комисия към БФС. Освен това защитникът на ЦСКА ще плати и глоба в размер на 200 лв.

Наказанието е за ударите без топка, които Чорбаджийски нанесе в лицето на Васил Шопов по време на мача между „Дунав“ и „ЦСКА-София“. Така защитникът ще пропусне срещите на неговия тим срещу преките конкуренти на „Дунав“ в битката за оцеляване – „Етър“ и „Пирин“.

Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов прие оставката, която председателят на Съдийската комисия към БФС Петър Петров подаде, съобщи официалният сайт на футболната ни централа. Отговорни за съдийските наряди за следващия кръг в Първа и Втора лига ще бъдат членовете на Съдийската комисия Йордан Гулев, Кольо Данев и Костадин Стоичков. От Българския футболен съюз изказват благодарност на Петър Петров за неговата работа и му пожелават бъдещи успехи.

Оставката на Петров беше поискана от ПФК „Левски“ след гафовете, които направиха неговите подопечни на мачовете „Лудогорец“ – „Септември“ и „Дунав – „ЦСКА-София“.

Самият Петров излезе с медийно изявление веднага след дузпата в полза на „Лудогорец“ в края на мача със „Септември“, подкрепяйки решението на рефера Волен Чинков.Comments are closed.